Website workshops

Je hebt geen zin om weken of zelfs maanden aan die website te werken?

Neem dan deel aan 1 van mijn workshops. Ik geef regelmatig workshops over onder andere de techniek, zodat je zelf leert hoe je jouw website kunt maken. Ik geef workshops over de inhoud, hoe je ervoor zorgt dat websitebezoekers klant worden. Of wil jij al heel lang een online academie? Volg dan een online training waarin we samen jouw academie technisch helemaal klaar gaan zetten en automatiseren. Zodat jouw deelnemers direct inlog krijgen na aankoop. Bekijk hieronder het aanbod. 

Website workshop

Van websitebezoeker naar klant

Heb jij een website en weet jij precies hoe je deze aan kunt passen? Maar heb je het idee dat de hij nog geen klanten oplevert? In deze workshop gaan we echt aan de slag met de juiste marketing opbouw en teksten vanuit je hart, die je klant raken. Dat in combinatie met beelden die jou perfect weergeven zorgen ervoor dat jij eindelijk gaat groeien met je business en gemakkelijk klanten krijgt via je website. 

Website workshop

Je website in 1 dag!

Je hebt geen tijd om weken of maanden bezig te zijn met die website? In 1 dag zorgen we er samen voor dat de basis van je website staat! En jij precies weet hoe je zelf die puntjes op de i kunt zetten. Op dit moment is er geen datum. maar zet jezelf op de interesse lijst via het interesse formulier.

Academie workshop

Je academie in 1 dag!

In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van jouw online academie. Ik leer je hoe je jouw academie beveiligd, hoe je ervoor zorgt dat deelnemers toegang krijgen en hoe je alle systemen automatisch met elkaar laat samenwerken, zodat jij er helemaal niets voor hoeft te doen.

Wat klanten zeggen

“Ik ken Yvonne niet anders dan dat ze altijd dat stapje extra doet, omdat ze met zoveel passie haar werk doet.”

Charissa Ket | Styling Stories

Wat klanten zeggen

Ik had wat budget vanuit een outplacement situatie en boekte een VIPdag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik het anders zo had gedaan, denk dat ik het anders te prijzig had gevonden. Terwijl ik nu achteraf zeg, het is elke euro waard geweest!

Marry-Inge | marry-inge.nl

Copyright Dream Brand   |   Algemene Voorwaarden   | Privacy verklaring