Wil jij een gratis download maken die verkoopt?

Of heb je al een gratis download op je website, maar heb je het idee dat je er nog geen klanten uithaalt? Ik ga je leren hoe je een professionele weggever maakt.

“wil jij een gratis download maken die verkoopt?”

Of heb je al een gratis download op je website, maar heb je het idee dat je er nog geen klanten uithaalt? Ik ga je leren hoe je een professionele weggever maakt.

Waarom een weggever en waarom juist nu?

Ik ben echt voorstander van mensen kennis te laten maken met je product of dienst door iets van waarde gratis te delen. Op die manier help je iemand direct en ze leren jou en je manier van werken al een beetje kennen. Ze zien dat je er echt verstand van hebt en daardoor zullen ze sneller over gaan tot kopen.

Zo’n weggever is in deze tijd extra fijn. Omdat je mensen, die misschien nu onverhoopt thuis zitten gratis op weg kunt helpen. Of als je zelf thuis zit, is dit een hele handige manier om e-mailadressen te verzamelen, die je straks weer aan kunt schrijven als jij weer aan de slag kan. Misschien heb je er al eentje bedacht of heb je nog wel een idee op de plank liggen? Nu is het moment om hem te maken.⠀⠀⠀

In mijn training ‘Ontwerp je eigen Dream Brand’ zit een les die gaat over weggevers. Ik leg uit wat een weggever is, wat je aan waarde kunt delen en hoe je een mooi en professioneel e-book maakt in de gratis online tool Canva. Omdat ik denk dat dit een les is waar veel mensen NU iets aan hebben, heb ik besloten om deze los aan te bieden voor 12,- ex. btw. Na deze les kun je dus zelf een professionele weggever maken in de online tool Canva.

Wat leer je in deze masterclass?

  • Je leert wat een weggever of gratis download precies is.
  • Je leert wat het je oplevert om een weggever of gratis download aan te bieden.
  • Je leert wat je juist WEL en wat je juist NIET in een gratis weggever of download zet.
  • Ik geef je een in kijkje in mijn keuken. Ik neem je mee in 1 van mijn mailfunnels en vertel je mijn gedachten daarachter.
  • Je leert de basis principes van het gratis online programma Canva, waar vind je wat en hoe werkt het.
  • Je leert precies hoe je een e-book maakt dat er super professioneel uitziet. Zoals het voorbeeld hier links.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is voor iedereen die wil leren hoe je een professioneel e-book ontwerpt. Het maakt niet uit of je nou een gratis download wil maken of een e-book voor bij een training.

Mooie voorbeelden uit de praktijk

Wat is je investering?

Deze masterclass is onderdeel van de training ‘Ontwerp je eigen Dream Brand’. Omdat ik denk dat dit een les is waar veel mensen NU iets aan hebben, heb ik besloten om deze tijdelijk los aan te bieden voor slechts 12,- ex. btw. Besluit je na aankoop om de complete training ‘Ontwerp je eigen Dream Brand’ te kopen, dan krijg je 12,- korting.

Veelgestelde vragen

Ik heb een bestaande huisstijl, kan ik dan nog wel meedoen?

Jazeker! Je leert hoe je een professioneel e-book ontwerpt. Dat kan met een bestaande huisstijl, maar ook zonder huisstijl.

Ik heb nog geen huisstijl, kan ik dan nog wel meedoen?

Jazeker! Je leert hoe je een professioneel e-book ontwerpt. Dat kan met een bestaande huisstijl, maar ook zonder huisstijl.

Hoe lang duurt deze masterclass?

De masterclass bestaat uit een uitleg over Canva van 5 minuten en een uitleg over hoe je een weggever maakt van ongeveer 20 minuten.

Kan ik deze masterclass op mijn eigen tempo volgen?

Jazeker, jij kunt eraan werken wanneer je maar wilt.

Wanneer start deze masterclass?

Je kunt met de masterclass starten zodra je hem gekocht hebt.

Wat is Canva?

Canva is een gratis online tool waar je heel gemakkelijk zelf mooie huisstijlitems in op kunt maken. Denk aan social media templates, visitekaartje en dus ook e-books. Omdat het gratis is en zo gemakkelijk in gebruik heb ik gekozen voor dit programma.

Ik twijfel of de volledige training 'Ontwerp je eigen Dream Brand' niet beter is voor mij.

Je kunt de masterclass kopen en kijken of je het wat vindt. Mocht je na aankoop toch de hele training willen kopen, dan krijg je 7,- korting op het totaalbedrag.

Dus, waar wacht je nog op!

Ga snel aan de slag met je eigen weggever of e-book.

“No one has ever become poor by giving.”