Je hebt uren, misschien wel dagen zitten ploeteren op je website, maar hij levert je helemaal geen klanten op!

Ik zie veel ondernemers veel tijd en energie stoppen in het maken van een prachtige website, maar als hij klaar is is het niet meer dan een mooie visitekaartje en levert hij helemaal geen klanten op. Super frustrerend natuurlijk en zonde van je kostbare tijd! De reden dat je website je geen klanten oplevert is omdat er een paar essentiele onderdelen missen op je website.

 Zou het niet super fijn zijn als er spontaan aanvragen binnenkomen via je website van jouw ideale klanten? Zonder dat jij er heel veel moeite voor hoeft te doen? Dan kun jij je namelijk focussen op je klanten helpen en waar je echt goed in bent. Dan wordt ondernemen pas echt leuk. Dat kan echt!

Als je de 7 tips uit mijn gratis e-book toepast op je website, weet ik zeker dat dit jou moeiteloos de meest leuke klanten op gaat leveren!

Heb je het gevoel dat…

$

je website je nu geen klanten oplevert en je eigenlijk niet goed weet hoe je daarvoor kan zorgen?

$

er iets niet klopt aan je website, maar je weet niet precies wat je anders zou moeten doen?

$

je teveel tijd kwijt bent aan het maken van je website? Tijd die je liever besteed aan het helpen van klanten.

$

je heel veel moeite moet doen om klanten te krijgen? Je ziet bij anderen dat het ook moeitelozer kan, maar weet zelf niet hoe.

$

je met je website niet de juiste klanten aantrekt, klanten waar je blij van wordt en die echt passen bij jouw product of dienst?

Dan zou het weleens kunnen zijn dat jouw website een aantal hele belangrijke onderdelen mist om van websitebezoekers klanten te maken.

Wat klanten zeggen

”“Mijn nieuwe website heeft mij nu al klanten opgeleverd omdat ik met de tips van Yvonne de site goed vindbaar heb gemaakt. ”

Michelle | elles-haarennagels.nl

“Toen ik met verlof was en helemaal niets deed aan online zichtbaarheid, kwamen er toch gewoon bestellingen binnen!”

Hoe dat kon? Dat heb ik natuurlijk helemaal uitgezocht. Mijn website bevat 7 essentiële onderdelen die ervoor zorgen dat websitebezoekers ook echt klant worden. Deze tips heb ik in een e-book gezet en beschikbaar gemaakt voor jou! Zodat ook jij spontaan bestellingen kan ontvangen en je vooral kan focussen op waar je echt blij van wordt.

Wil jij dit ook? Waar wacht je nog op?

Pas vandaag nog 1 van deze tips toe op je website en misschien heb jij vanavond al je eerste lead te pakken!

Download het e-book via het formulier hieronder!