Waarom kies ik voor WordPress in combinatie met Divi? WordPress is een van de grootste content mangagement systemen voor websites. Een CMS systeem is een tool waarmee je zelf gemakkelijk je website bij kan houden, zonder dat er een programmeur aan te pas moet komen. Dat is super fijn. En omdat het over de hele wereld super veel gebruikt wordt blijft het systeem ook steeds vernieuwen. Daarnaast zijn er super veel plugins te vinden. Ook omdat WordPress zoveel gebruikt wordt, worden er veel plugins voor ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan plugins voor membership sites, shoppingcarts, interactieve testen, social media integratie, meertalige websites en nog heel veel meer.

Veel van mijn klanten werken online. Als je online werkt moet je online zichtbaar zijn en online waarde delen, jouw expertise laten zien. Hiervoor kun je je eigen website goed gebruiken. De meeste mensen zetten blogs, vlogs en podcasts online waarin ze hun waarde delen. En om het nog makkelijker online te kunnen zetten, maak ik gebruik van Divi in mijn ontwerpen. Je kan met de Divibuilder heel gemakkelijk wijzigingen toe passen aan de voorkant van je website. Doormiddel van drag and drop kun je snel schuiven binnen de pagina. Maar ook teksten en afbeeldingen kun je gewoon aan de voorkant aanpassen en toevoegen. Ik sla al mijn ontwerpen voor mijn klanten op in de Divi bibliotheek, waardoor ze ook gemakkelijk nieuwe pagina’s aan kunnen maken op basis van mijn eerdere ontwerpen. Kortom, de oplossing voor de online ondernemer die zelf actief aan de slag wil met zijn of haar website.

Heb jij al een website en hou je hem zelf bij? Zo ja, wat gebruik jij voor een systeem? Wat zijn je ervaringen?

Wil je meer weten over WordPress, Divi of mijn ontwerpen? Stuur gerust een berichtje.