Iedereen heeft dé regels over hoe je site eruit moet zien om verkopen te genereren. Je MOET een gele knop gebruiken, want geel schijnt de kleur te zijn waar bezoekers naar toe getrokken worden, waardoor ze er dus sneller op klikken. Of die lange salespages waarmee je zorgvuldig begeleid wordt naar de ‘koop’ knop. Vorige week heb ik zelf ook een post geplaatst met richtlijnen voor je salespage en website. En nee ik spreek mezelf niet tegen…

Iedereen heeft dé regels voor je over hoe je website eruit moet zien om verkopen te genereren. Je MOET een gele knop gebruiken, want geel schijnt de kleur te zijn waar bezoekers naar toe getrokken worden, waardoor ze er dus sneller op zouden klikken. Of die ellenlange salespages waarmee je zorgvuldig begeleid wordt naar de ‘koop’ knop.

Ik zeg niet dat het niet goed is en dat het niet werkt, maar wat je hierdoor wel krijgt is dat alle websites een beetje hetzelfde worden. Ik weet niet hoe het met jou en je website zit, maar ik vind dat super jammer. Want juist door eigenheid toe te voegen in je website kun jij je onderscheiden. Wij mensen zijn toch ook allemaal anders? Waarom moeten we dan wel allemaal dezelfde website regeltjes gebruiken? Ik vind het soms een verademing als ik weer een nieuwe website tegenkom die er eens iets anders uitziet.

Maar hoe pak je het dan goed aan? Want je wil natuurlijk wel dat het wel een pagina wordt die verkoopt. En die regeltjes zijn er natuurlijk om je te helpen met verkopen. Dus wat moet je dan wel doen?

Spreek direct jouw ideale klant aan op je website. Net alsof je 1 op 1 het gesprek voert. Verplaats je in je klant en reageer op jouw eigen manier met jouw hulp. Gebruik de kleuren die voor jou staan, die bij jou passen. En hou al die regeltjes die je gehoord hebt in je achterhoofd, maar sla er niet in door, je mag er best vanaf wijken omdat het niet bij je past. Want ook jouw klant ziet dat het veel te geregisseerd is als je alles letterlijk overneemt. Een tekst uit je hart verkoopt beter dan een tekst die bol staat van typische marketing zinnen. Een website die jouw kleuren uitdraagt geeft veel beter weer wie jij bent en wanneer je dan jouw klant in het echt ontmoet, dan klopt je website echt bij hoe je overkomt.

Ik geloof niet in one size fits all, daarom ga ik het liefst voor maatwerk voor mijn klanten. Maar omdat ik weet dat er heel veel mensen zijn die daar geen budget voor hebben, heb ik een andere oplossing bedacht. Ik heb Dream Brand website templates ontwikkeld. Je krijgt een design van mij, die je qua lettertypes, kleuren en foto’s volledig kan customizen. Je kan blokken verplaatsen, verwijderen en toevoegen. Zodat het jouw eigen website wordt, with a little touch of Dream Brand. Hoe leuk is dat? Het eerste template ‘Free Style’ wordt volgende week gelanceerd. Wil je als eerste op de hoogte zijn, laat je gegevens hieronder achter op de website.

DREAM BRAND templates

Ik geloof niet in one size fits all. Ik geloof in maatwerk. Maar maatwerk is vaak best wel prijzig, dus ik wilde toch iets verzinnen voor mensen met minder budget. Voor deze groep heb ik templates ontworpen. Met exclusief ontworpen designs. Je kan deze designs 1 op 1 gebruiken, maar je kan ze ook helemaal customizen qua kleur, afbeeldingen en lettertypes. Zodat het echt een design wordt wat bij jou past. Bij het template ontvang je handige filmpjes waarin ik je precies uitleg hoe je dit zelf aan kunt passen. Daarnaast krijg je leuke bonusvideo’s over o.a. SEO, mailsysteem integreren en nog veel meer. Kijk direct of er een leuke voor je bij zit via de link hieronder. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de lancering van de templates? Vul dan in het contactformulier je gegevens in.