Ben jij er echt aan toe je branding nu eens helemaal aan te pakken

Je wil een duidelijke stijl die precies weergeeft wie jij bent en wat je doet? Je wil dat deze tot in de puntjes doorvertaald wordt in al jouw uitingen? Dan is ‘The whole deal’ het totaalpakket voor jou! Het is alles wat je nodig hebt om jezelf goed te presenteren.

Ik zie van nature waar anderen goed in zijn en wat hen onderscheidt én ik zit vol nieuwe ideeën. Die combinatie maakt dat ik als geen ander creatieve maatwerk oplossingen kan bedenken! En door mijn actiegerichtheid ook kan vertalen naar concrete acties en stappen. Het blijft dus niet bij mooie ideeën.

l

Brand identity opdracht

We starten met een brand identity opdracht. Hiermee brengen we goed in kaart wie jij bent, wat je doet en wat jouw unieke werkwijze is. Daarnaast gaan we jouw ideale klant uitschrijven. Zodat we precies weten wie we moeten aanspreken en hoe we ze moeten aanspreken.

Branding VIP dag

Onderdeel van dit pakket is een samenwerkdag op een inspirerende locatie inclusief een heerlijke lunch. Deze dag staat helemaal in het teken van jouw bedrijf. We gaan samenwerken aan jouw branding en marketing. Deze dag kan voorafgaand of aan het einde van het traject gepland worden.

Woord- of Beeldmerk

Je krijgt een uniek, door mij ontworpen woord- of beeldmerk. Deze past precies bij jouw business en straalt echt uit wie jij bent. Ik doe een aantal voorstellen, waarna we samen het gekozen ontwerp gaan finetunen, de juiste kleuren en lettertypes bepalen. Het logo staat in 1 week.

i

Complete huisstijl

Na het ontwerpen van het logo gaan we aan de slag met de doorvertaling in de branding. Wat voor stijlelementen kunnen we toepassen en hoe mogen de lettertypes gebruikt worden, zodat het allemaal 1 lijn blijft. Dit vertalen we door naar social media templates, business card, word template en e-book template. De branding staat in 1 week.

Website ontwerp en bouwen

Nadat de branding staat gaan we aan de slag met de website. We gaan uit van een bestaand template. Maar deze gaan we helemaal customizen en inrichten naar jouw wens. Inbegrepen zijn 5 volledig op maat gemaakte pagina’s, het opzetten van een homepage en 4 unieke vervolgpagina’s. De website staat in 2 weken.

w

BONUS: 10 uur support

Omdat ik merk dat mijn klanten vaak nog behoefte hebben aan wat extra hulp of nog een extra ontwerp in de maanden erna heb ik een bonus van 10 uur support toegevoegd. Deze uren zijn een jaar geldig. Deze uren kunnen ook gebruikt worden om samen te sparren over je marketing. Het is net waar jij behoefte aan hebt.

“Het is een feest om met Yvonne samen te werken!

“Het is een feest om met Yvonne samen te werken! Zij is ambitieus, professioneel en levert perfect werk af.
Dit geldt zowel voor de grafische vormgeving, het digitale werk als het beeldmateriaal.”

Linda Lex

High-end Businesscoach | Leiderschap & Communicatie, lindalex.nl

Deze ondernemers gingen ook voor ‘The whole deal’

Bekijk via de logo’s hieronder de Dream Brands die onlangs gelanceerd zijn. Deze branding is volledig doorvertaald in alle uitingen. Klik op het logo om de branding op hun eigen website te bekijken.

Let’s chat!

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Of wil je weten of wij een match zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

7 + 7 =

Designed by Dream Brand | Privacy Statement | Algemene voorwaarden