The Whole Deal - Dream Brand

Ben jij er echt aan toe je branding nu eens helemaal aan te pakken

Je wil een duidelijke stijl die precies weergeeft wie jij bent en wat je doet? Je wil dat deze tot in de puntjes doorvertaald wordt in al jouw uitingen? Dan is ‘The whole deal’ het totaalpakket voor jou! Het is alles wat je nodig hebt om jezelf goed te presenteren.

Ik zie van nature waar anderen goed in zijn en wat hen onderscheidt én ik zit vol nieuwe ideeën. Die combinatie maakt dat ik als geen ander creatieve maatwerk oplossingen kan bedenken! En door mijn actiegerichtheid ook kan vertalen naar concrete acties en stappen. Het blijft dus niet bij mooie ideeën.

l

Brand identity opdracht

We starten met een brand identity opdracht. Hiermee brengen we goed in kaart wie jij bent, wat je doet en wat jouw unieke werkwijze is. Daarnaast gaan we jouw ideale klant uitschrijven. Zodat we precies weten wie we moeten aanspreken en hoe we ze moeten aanspreken.

Branding VIP dag

Onderdeel van dit pakket is een samenwerkdag op een inspirerende locatie inclusief een heerlijke lunch. Deze dag staat helemaal in het teken van jouw bedrijf. We gaan samenwerken aan jouw branding en marketing. Deze dag kan voorafgaand of aan het einde van het traject gepland worden.

Woord- of Beeldmerk

Je krijgt een uniek, door mij ontworpen woord- of beeldmerk. Deze past precies bij jouw business en straalt echt uit wie jij bent. Ik doe een aantal voorstellen, waarna we samen het gekozen ontwerp gaan finetunen, de juiste kleuren en lettertypes bepalen. Het logo staat in 1 week.

i

Complete huisstijl

Na het ontwerpen van het logo gaan we aan de slag met de doorvertaling in de branding. Wat voor stijlelementen kunnen we toepassen en hoe mogen de lettertypes gebruikt worden, zodat het allemaal 1 lijn blijft. Dit vertalen we door naar social media templates, business card, word template en e-book template. De branding staat in 1 week.

Website ontwerp en bouwen

Nadat de branding staat gaan we aan de slag met de website. We gaan uit van een bestaand template. Maar deze gaan we helemaal customizen en inrichten naar jouw wens. Inbegrepen zijn 5 volledig op maat gemaakte pagina’s, het opzetten van een homepage en 4 unieke vervolgpagina’s. De website staat in 2 weken.

w

BONUS: 5 uur zelf in te vullen t.w.v. 500,-

Omdat ik merk dat mijn klanten vaak nog behoefte hebben aan wat extra hulp of nog een extra ontwerp in de maanden erna heb ik een bonus van 5 uur support toegevoegd. Deze uren zijn een jaar geldig. Deze uren kunnen ook gebruikt worden om samen te sparren over je marketing. Het is net waar jij behoefte aan hebt.

“met de nieuwe website mochten we in slechts 2 maanden tijd ruim 6650 nieuwe deelnemers ontvangen!”

“Ik kwam bij Yvonne omdat ik een compleet nieuwe website en online academy wilde voor mijn online jaarprogramma de Nederlandse GebarenChallenge. Inclusief nieuwe huisstijl, logo en visitekaartje. In 2017 en 2018 had ik het jaarprogramma gedraaid met een eigen zelfgemaakte website en zelfgemaakt logo. Bij elkaar schreven in 2 jaar tijd ongeveer 3900 deelnemers zich in. Het programma kreeg daarna een upgrade en daar hoorde ook een nieuwe website én een online academy bij.

Ik kwam bij Yvonne omdat ik eerder haar gratis e-book had gedownload over hoe je een salespage kan maken. Haar stijl van ontwerpen en aanpak sprak me zo aan, dat ik haar een mailtje stuurde. Vanaf dat moment ging het als een trein! De VIP dag bleek een geweldig startpunt voor onze samenwerking. Ik heb in het hele pakket geïnvesteerd omdat ik het belangrijk vond dat Yvonne álle mogelijke informatie aangereikt zou krijgen om voor mij het beste product te ontwerpen. Dat deed ze, en hoe! Van logo, huisstijl, website en online academy.

Het werd mooier dan ik ooit had durven dromen. En, het paste volledig bij mij als persoon en daardoor ook bij mijn bedrijf. Het logo van de GebarenChallenge heeft vele mensen in hun gevoel geraakt omdat ze zich erdoor aangesproken voelden. De website met haar kleuren en creativiteit maakt duizenden mensen blij. De online academy is belachelijk gaaf geworden en we ontvangen dagelijks complimenten van klanten.  Ja duizenden dus, want met deze nieuwe website mochten we in slechts 2 maanden tijd ruim 6650 fantastische nieuwe deelnemers ontvangen! Yvonne, heel veel dank voor de ontzettend fijne en inspirerende samenwerking. Ik gun het heel veel andere ondernemers dat ze met jou mogen werken! ”

Bianca van der Horst

Initiatiefneemster GebarenChallenge |gebarenchallenge.nl

Deze ondernemers gingen ook voor ‘The whole deal’

Bekijk via de logo’s hieronder de Dream Brands die onlangs gelanceerd zijn. Deze branding is volledig doorvertaald in alle uitingen. Klik op het logo om de branding op hun eigen website te bekijken.

Let’s chat!

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Of wil je weten of wij een match zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

5 + 12 =

Designed by Dream Brand | Privacy Statement | Algemene voorwaarden