Opvallen online voelt onmogelijk  de laatste tijd!

Vooral als je weinig budget en geen design of technische skills hebt.

Jij wilt nu ook weleens een professionele website, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook echt zorgt voor leads en klanten! 

Opvallen online voelt onmogelijk  de laatste tijd!

Vooral als je weinig budget en geen design of technische skills hebt.

Jij wilt nu ook weleens een professionele website, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook echt zorgt voor leads en klanten! 

Met mijn kant en klare, gebruiksvriendelijke templates val je op in jouw branche!

 Zonder frustraties heb jij snel een prachtige website online die echt bij je past, zodat jouw ideale klant je weet te vinden en jij weer gaat groeien met je business.

Bekijk de video hieronder voor een digitale rondleiding!

Geen frustraties meer over je website

Je bent geen webdesigner en dat hoef je ook echt niet te zijn! Met mijn templates hoef je niet te werken met moeilijke codes. Ik leer je hoe je ze helemaal zelf kan aanpassen met behulp van de handige uitlegvideo’s.

Val op met een prachtig design

Je wilt een website die anders is dan alle anderen? Hij moet passen bij jou en je business. Mijn templates zien er custom made uit, zonder dat er een hoog prijskaartje aan hangt.

Maak klanten van je websitebezoekers

Jouw website moet natuurlijk niet alleen een mooi visitekaartje zijn! Hij moet zorgen voor klanten. De templates bevatten alle elementen die je op je website moet hebben om ervoor te zorgen dat bezoekers klanten worden.

Hoeveel avonden heb jij al alleen zitten struggelen met zo’n gratis WordPress thema? Dat wil je toch niet meer? 

Wat klanten zeggen

”Ik was bang dat ik er niet technisch genoeg voor zou zijn, maar alles wijst vanzelf via de video’s, mocht je ergens niet uitkomen dan is Yvonne er om je te helpen. ”

Michelle Knoppers | elles-haarennagels.nl

Wat klanten zeggen

”Yvonne is altijd bereid om te helpen en dat is heel fijn. Zo heb je nooit het gevoel dat je er alleen voor staat.”

Brenda Brekelmans | Vaibe.nl

Hoe werkt het?

 Ja, je gaat iets nieuws leren! Maar ik heb het je zo makkelijk mogelijk gemaakt, door een kant & klaar design te maken. En een videotraining, waarin je in 10 stappen leert hoe je hem kan aanpassen. Kom je er toch zelf niet helemaal uit, dan ben ik er om je te helpen. Ga ook vooral niet te lang zelf zitten prutsen. Soms ben jij een half uur aan het zoeken, terwijl ik jouw vraag in 5 minuten beantwoord heb. Daar ben ik voor. Super fijn toch?

Kies een template

Kies een ontwerp dat je aanspreekt van mijn collectie easy-to-use, custom-designed, wordpress website templates.

Install en customize

Volg mijn gedetailleerde instructie video’s over hoe je het template in 10 stappen installeert en customized. Helemaal geen code nodig!

Lanceer je website

Met mijn handige e-book schrijf je je teksten in een handomdraai en met de lanceer checklist heb jij jouw website in slechts een paar dagen online!

Laat het maken van je website je niet meer tegenhouden om je doelen en dromen te bereiken!

Het is mijn missie

Ervoor te zorgen dat jij je kan richten op jouw droom business!

Met 10 jaar ervaring weet ik dat dat ondernemen soms echt niet makkelijk is. Ik zie vaak dat mensen worstelen met hun branding en marketing. Want wist jij veel dat je als ondernemer ook ineens verstand van dat soort zaken moest hebben! Maar als jij niet weet hoe je jezelf of jouw bedrijf neer moet zetten, wat voor uitstraling erbij hoort en hoe je jouw doelgroep kan bereiken, dan wordt het steeds minder leuk en voor sommige ondernemers zelfs een reden om de handdoek in de ring te gooien.

Dat wil ik voorkomen. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat ondernemers zich kunnen richten op het uit laten komen van hun dromen. Bezig te zijn met hun passie. Ik maak dromen en ideeën visueel en creëer een fantastische brand dat precies past bij wie zij zijn. Daarnaast leer ik ondernemers hoe ze hun doelgroep aan moeten spreken. Dan blijft ondernemen en je dromen najagen wel leuk!

Ps: Je snapt nu ongetwijfeld hoe ik op de naam voor mijn eigen merk ben gekomen……Dream Brand! 

Wat krijg je?

$

Een website template designed en gebouwd in wordpress met gebruiksvriendelijke contentbuilder divi.

$

Je kunt gebruik maken van mijn divi licentie key voor updates. Dat bespaart je ruim 200,- euro.

$

Het template bevat alle elementen die zorgen voor leads en klanten.

$

Het template is mobiel responsive.

$

Inloggegevens tot mijn online academy waar de uitlegvideo’s staan.

$

Toegang tot de besloten facebookgroep waarin je mij vragen kunt stellen over techniek, design en content. Zodat je het niet alleen hoeft te doen.

$

Een e-book met mijn methode om snel en gemakkelijk je website teksten te schrijven.

$

Een lanceer checklist, zodat je precies weet wat je moet checken voordat je live kunt gaan met je website.

$

En je krijgt prachtige bonussen!

  • Bonus: hoe maak je gemakkelijk een coming soon pagina?
  • Bonus: hoe koppel je een mailsysteem aan je website?
  • Bonus: 3 tips voor betere vindbaarheid in google (seo tips)
  • Bonus: hoe maak je je elevator pitch/tagline?

Een professionele website maken hoeft niet moeilijk te zijn en al helemaal geen fortuin te kosten! 

Wat klanten zeggen

”Omdat ik niet zo technisch ben was ik bang dat ik het niet zou snappen, maar in de filmpjes wordt het stap voor stap uitgelegd.”

Esther Meulman | vitavitale.nl

Wat klanten zeggen

”De service van Yvonne heb ik als top ervaren. Als ik met een vraag zat, reageerde ze heel snel!”

Patricia den Blanken | patriciadenblanken.nl

Pick your
favourite

Inmiddels zijn er al 5 unieke templates online. En er komen regelmatig nieuwe designs bij.

 

Free Style

PRIJS: 399,- ex. btw

Marble fun

PRIJS: 399,- ex. btw

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de templates geschikt?

Voor ondernemers die het zat zijn om zelf aan te rommelen in WordPress en nu eindelijk eens een mooie, professionele website willen, maar niet het budget hebben om het helemaal uit te besteden.

Heb ik technische kennis nodig om met de templates te kunnen werken?

Je hoeft niet technisch te zijn. Er komt namelijk helemaal geen code aan te pas. Het is gewoon een kwestie van de stappen in de video’s volgen. En kom je er zelf niet uit, dan ben ik er voor je om je te helpen. 

Kan ik het template in mijn eigen tempo vullen?

Jazeker! Ik heb er bewust voor gekozen om alle lessen direct open te zetten. De een wil namelijk direct knallen en de website zo snel mogelijk online en de ander wil er de tijd voor nemen.

Alhoewel ik wel wil adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt.

Kan ik ook met een andere contentbuilder werken?

Ik werk zelf alleen met Divi. Het gebruik van 2 contentbuilder kan wel, maar wil nog weleens botsen. Ik adviseer om te kiezen voor 1 contentbuilder. Zodat er geen fouten ontstaan in je website.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat ik aan de slag kan?

Ja, je moet zelf zorgen voor een domeinnaam, hosting en WordPress installatie. Een hosting partij heeft vaak een installatie systeem en een handleiding hoe je het zelf kunt doen.

De hosting kan je ook via ons regelen. Als je via ons de hosting regelt, dan zetten wij een kopie van de demo website voor je klaar. Dan kun je de eerste 3 installatie stappen in de academie al overslaan.

Heb je al hosting en een WordPress? Dan adviseer ik om echt met een blanco WordPress te beginnen. Omdat je wellicht plugins geinstalleerd hebt, die niet helemaal lekker werken met Divi.

Wat kan ik doen als ik het template gekocht heb en er toch niet uitkom?

Ik heb een facebookgroep aangemaakt voor vragen en service. Zodra je gekocht hebt krijg je toegang. Je kan altijd je vraag stellen in de facebookgroep. Ik vind het heel belangrijk dat jij geholpen bent. Wat voor jou als heel lastig voelt is vaak voor mij een kleine moeite. Ga dus vooral niet lang zitten prutsen en stel je vraag. Daar is de groep voor.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

blijf ik toegang houden tot de video’s en de facebookgroep?

Jazeker! Je kunt altijd inloggen in de academy om te kijken hoe iets ook alweer werkt. Daarnaast zal ik ook video’s updaten als de tools een update hebben gehad. En je kunt altijd je vraag stellen in de groep.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar hello@dreambrand.nl

Bespaar jezelf een hoop frustraties

Start vandaag nog met een website template!