je hoeft het niet alleen te doen, Samen bereik je zoveel meer!

Je hebt inmiddels een website en bent lekker bezig met je online zichtbaarheid, maar je mist af en toe een sparringpartner. Soms zie je zelf niet meer zo helder of je op de juiste weg bent. Of misschien wil juist iets meer 1 lijn trekken in de stijl van de verschillende uitingen. Hiervoor heb ik het concept ‘Pick my brain’ bedacht. We gaan samen aan de slag met jouw marketing, branding en design. Zodat jij weer eenheid krijgt en al jouw uitingen marketing technisch weer helemaal kloppen. Zodat jouw ideale klant je ook weer prima weet te vinden. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Call

In een call van 1 à 2 uur lopen we samen door jouw website en/of social media om te kijken waar verbeterpunten zitten. Daarnaast geef ik je tips op het gebied van marketing, branding en content creatie.

Uurtarief: 99,- ex. btw

VIP-dag

Een Branding VIP dag waarin we jouw branding en ideale klant helder op papier gaan zetten. Ik je tips geef hoe je dat door kan voeren in je zichtbaarheid op o.a. social media en hoe je je ideale klant gaat bereiken. We kunnen er ook voor kiezen om ons te richten op (social) marketing en content creatie. Je mag mij die dag alles vragen. De hele dag staat volledig in het teken van jouw bedrijf. Deze dag is inclusief lunch op een inspirerende locatie.

Prijs: 999,- ex. btw

“Ik ken haar niet anders dan dat ze altijd dat stapje extra doet omdat ze met zoveel passie haar werk doet.”

“Yvonne heeft vanaf het begin heel goed begrepen welke richting op wilde met minimale briefing. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ook haar ideeën zijn origineel. Ik ken haar niet anders dan dat ze altijd dat stapje extra doet omdat ze met zoveel passie haar werk doet. Zodra ik echt van start ga met mijn bedrijf, ben ik van plan haar te blijven betrekken in alles wat mijn huisstijl omvat.”

Charissa Ket

Stylist & Owner, Styling Stories

Let’s chat!

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Of wil je weten of wij een match zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

10 + 11 =

Designed by Dream Brand | Privacy Statement | Algemene voorwaarden