Pick my brain

Soms zie je zelf niet meer zo helder of je op de juiste weg bent.

Je hebt inmiddels een website en bent lekker bezig met je online zichtbaarheid, maar je mist af en toe een sparringpartner. Soms zie je zelf niet meer zo helder of je op de juiste weg bent. Of misschien wil juist iets meer 1 lijn trekken in de stijl van de verschillende uitingen. Hiervoor heb ik het concept ‘Pick my brain’ bedacht. We gaan samen aan de slag met jouw marketing, branding en design. Zodat jij weer eenheid krijgt en al jouw uitingen marketing technisch weer helemaal kloppen. Zodat jouw ideale klant je ook weer prima weet te vinden. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Pick my Brain call

In een call van 1 of 2 uur lopen we samen door jouw website en/of social media om te kijken waar verbeterpunten zitten. Daarnaast geef ik je tips op het gebied van marketing, branding en content creatie. Wil je 2 uur, dan kun je het aantal verhogen in de checkout.

Prijs per uur: 147,- ex. btw

Pick my Brain VIP-dag

Een Branding VIP dag waarin we jouw branding en ideale klant helder op papier gaan zetten. Ik je tips geef hoe je dat door kan voeren in je zichtbaarheid op o.a. social media en hoe je je ideale klant gaat bereiken. We kunnen er ook voor kiezen om ons te richten op (social) marketing en content creatie. Je mag mij die dag alles vragen. De hele dag staat volledig in het teken van jouw bedrijf. Deze dag is inclusief lunch op een inspirerende locatie.

Prijs: 1497,- ex. btw

Wat klanten zeggen

“Ik ken Yvonne niet anders dan dat ze altijd dat stapje extra doet, omdat ze met zoveel passie haar werk doet.”

Charissa Ket | Styling Stories

Wat klanten zeggen

Ik had wat budget vanuit een outplacement situatie en boekte een VIPdag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik het anders zo had gedaan, denk dat ik het anders te prijzig had gevonden. Terwijl ik nu achteraf zeg, het is elke euro waard geweest!

Marry-Inge | marry-inge.nl

Copyright Dream Brand   |   Algemene Voorwaarden   | Privacy verklaring