Je hebt geen budget voor een logo & huisstijl?

Dan doe je het toch gewoon lekker zelf? Ik ga je helpen met mijn online training ‘Ontwerp je eigen Dream Brand’.

De prijs is 127,- ex. btw

Herkenbaar?

 • Je hebt een tof business idee, maar nog niet genoeg budget om je logo te laten ontwerpen door een designer
 • maar je wilt wel een professionele uitstraling voor je business
 • Daarnaast wil je onderscheiden tussen al die andere soortgelijke bedrijven online, maar weet niet hoe?
 • Je hebt zelf al eens een logo geprobeerd te maken, maar het lukt je niet om iets moois neer te zetten wat echt bij jou past
 • Je staat te popelen om met je business naar buiten te treden, maar doordat je geen logo en visitekaartje hebt, gaat dit nog niet.

Bij een mooie business hoort natuurlijk een mooi logo!

Maar als starter of kleine ondernemer heb je meestal een klein budget en is het slimmer om dat bedrag voor andere dingen te bewaren.

Toch wil je op de een of andere manier je bedrijfsnaam of eigen naam in een aantrekkelijk en aansprekend jasje steken. Jouw naam in een simpel lettertype als Arial is natuurlijk ook niet echt onderscheidend en opvallend.

That’s where I come in! Speciaal voor deze doelgroep heb ik een betaalbare online training gemaakt waarin ik je leer om zelf een uniek logo en bijpassende huisstijl te maken. Van visitekaartje en briefpapier tot aan fotografie tips en social media templates. Zodat je met je (nieuwe) business goed en professioneel voor de dag komt.

En dat allemaal voor maar 127,- ex. btw

Wat krijg je en wat houdt de training in?

Je krijgt toegang tot mijn dream brand academy met uitgebreide uitlegvideo’s. Bij de lessen ontvang je handige werkboeken met opdrachten. Bij iedere module ontvang je een unieke bonusvideo. Je krijg toegang tot de besloten facebookgroep waarin je jouw werk kunt delen en vragen kunt stellen.

Module 1

In de eerste module brengen we jouw businessconcept, ideale klant en probleem van hem/haar in kaart. Daarnaast gaan we aan de slag met het vaststellen van hoe jouw brand eruit moet zien.

Bonus: Hoe maak je je tagline/elevator pitch

Module 2

In deze module kiezen we jouw brandkleuren, typografie en maken we jouw eigen en unieke logo. Daarnaast bepalen we de fotografie stijl en leggen we alles vast in een handige brandguide.

Bonus: Creëer herkenbare stijlelementen in je branding.

Module 3

We gaan aan de slag met het maken van je eigen huisstijl. We maken je visitekaartje, briefpapier, e-mailhandtekening, social media template en e-book template. Ik leer hoe je deze maakt in het gratis programma Canva.

Bonus: Instagram story templates designed in Canva.

Wat levert de training je op?

 • Een uniek logo en huisstijl passend bij jou en je business.
 • Een kant en klare brandguide, waarin precies staat hoe je huisstijl eruit moet zien.
 • Je leert werken met handige GRATIS programma’s, zoals Canva om zelf je content maken.
 • Een professionele uitstraling voor je nieuwe business, waardoor mensen sneller klant worden bij je.
 • Door je eigen unieke branding gaan mensen je herkennen en word jij top of mind binnen jouw branche.
 • Je bespaart geld, want geen hoge kosten voor een logo ontwerp.
 • Hoe leuk is het als je kan zeggen dat je eigen logo gemaakt hebt!

Resultaten van eerdere deelnemers!

We zijn al gestart met een leuke groep deelnemers. Dit zijn de eerste resultaten van van de deelnemers die de training op dit moment volgen. Ze hebben inmiddels een logo en brandguide gemaakt en zijn nu bezig met de laatste module.

Wat klanten zeggen

”Ik vond het fijn dat alles met filmpjes werd toegelicht. Ik werd helemaal enthousiast van alle tips en trucs over hoe je alles zelf kunt ontwerpen in Canva.” Michelle Knoppers | elles-haarennagels.nl

Wat klanten zeggen

”“Deze training heeft me heel veel kennis opgeleverd en vertrouwen dat ik zelf meer kan met design dan ik had verwacht!” ”

Esther Cornelder | esthercornelder.nl/

“If you can dream it, you can create it!”

Bekijk hieronder een impressie van wat je kan verwachten

Jouw investering?

Je betaald slechts 127,- ex. btw.

Dat is toch een no-brainer? Hoe fijn als jij straks een uitstraling hebt die echt bij jou past en die jouw klant begrijpt.

Wat drijft mij?

Met 10 jaar ervaring weet ik dat dat ondernemen soms echt niet makkelijk is. Ik zie vaak dat mensen worstelen met hun branding en marketing. Want wist jij veel dat je als ondernemer ook ineens verstand van dat soort zaken moest hebben! Maar als jij niet weet hoe je jezelf of jouw bedrijf neer moet zetten, wat voor uitstraling erbij hoort en hoe je jouw doelgroep kan bereiken, dan wordt het steeds minder leuk en voor sommige ondernemers zelfs een reden om de handdoek in de ring te gooien.

Dat wil ik voorkomen. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat ondernemers zich kunnen richten op het uit laten komen van hun dromen. Bezig te zijn met hun passie. Ik maak dromen en ideeën visueel en creëer een fantastische brand dat precies past bij wie zij zijn. Daarnaast leer ik ondernemers hoe ze hun doelgroep aan moeten spreken. Dan blijft ondernemen en je dromen najagen wel leuk!

Ps: Je snapt nu ongetwijfeld hoe ik op de naam voor mijn eigen merk ben gekomen…

…Dream Brand!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training geschikt?

Voor starters en ondernemers met een klein budget. Maar die een professionele uitstraling voor hun business wel belangrijk vinden.

Ik heb al een logo, kan ik dan nog wel meedoen?

Jazeker! Het logo is maar een onderdeel van de totale training. De nadruk ligt op je totale branding en we gaan aan de slag met verschillende communicatie uitingen.

Hoe lang duurt deze training?

Dat hangt van jezelf af. Het zijn 3 modules die je direct achter elkaar kunt volgen. Als je even lekker door wilt pakken, heb je binnen no-time jouw logo en branding staan. Maar je kan het ook in fases doen, waardoor het iets langer zal duren.

Kan ik deze training op mijn eigen tempo volgen?

Tijdens de pilot zal de training druppelsgewijs vrijgegeven worden. Maar daarna kun je eraan werken wanneer jij wilt. Je krijgt een jaar toegang.

Wanneer start deze training?

Direct nadat je gekocht hebt ontvang je een mail met inloggegevens en kun je inloggen in de academie. Je kunt starten wanneer jij wilt.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen, zodat ik je kan helpen. Ga vooral niet te lang zelf lopen rommelen. Ik ben er om je te helpen. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

Dus, waar wacht je nog op!

Ga snel aan de slag met je eigen logo en branding.