Dit is Priscilla Kita ! Al jaren mijn beste vriendin! Ik ben zo ongelofelijk trots op haar! Zij gaat het gewoon doen… haar droom achterna. Afgelopen weekend is haar webshop momslabel.nl live gegaan, waar we samen keihard aan gewerkt hebben.

Omdat ik Priscilla al zo lang ken weet ik als geen ander dat zij ontzettend veel gevoel voor mode heeft. Zij is echt super goed in het spotten van de nieuwste trends. Zij liep altijd al voorop wat betreft mode. Toen niemand nog van jumpsuits gehoord had, liep zij er al mee.. met groot commentaar van een hoop mensen. Die vervolgens een jaar later zelf ook in zo’n jumpsuit liepen. 😉 Priscilla weet ook altijd de mooiste items te scoren die nog betaalbaar zijn ook. Daarom ga ik graag met haar shoppen. 👛Daarnaast is ze een fantastische moeder en weet zij hoe het is om alle ballen hoog te moeten houden. Druk, druk, druk… weinig tijd om te shoppen, maar je wil er als moeder wel gewoon mooi uitzien. Priscilla zegt altijd: “Met een paar goede, complete sets in je kast heb je altijd iets leuks om aan te trekken”.

Stop deze mooie kwaliteiten van haar in een webshop en je krijgt momslabel.nl. De webshop met complete outfits voor de jonge moeder.

Lieve Priscilla, ik ben super trots op jou! Jij gaat hier echt een succes van maken!! Daar ben ik van overtuigd. Zet hem op! Dikke kus!!

Bekijk hieronder haar branding of neem gewoon een kijkje op de website, momslabel.nl.