Vorige week was ik op business retreat met mijn Mastermind groep. Ik word nu al ruim een half jaar gecoacht door @jeanetbathoorn, samen met nog 6 andere onderneemsters in een Mastermind groep. Wat een veranderingen heeft dat nu al in gang gezet. Ik onderneem nu nog meer vanuit mijzelf en doe meer dan ooit echt wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tijdens de eerste dag van de retreat hebben we onze ‘Hero’s Journey’ opgeschreven. Zo bijzonder om alle verhalen van de andere onderneemsters te horen. Maar ook fantastisch om eens stil te staan bij waar je zelf vandaan komt. Welke mensen hebben bijgedragen aan je succes? Ik denk dan gelijk aan mijn moeder, @passtefa die me enorm gesteund heeft tijdens mijn studies. Zo hebben we een keer een 10 gehaald omdat we samen een fantastische Pop Art stropdas (serieus!!) hadden gemaakt. Maar ook mijn mentor van het GLU, die er voor gezorgd heeft dat ik mijn studie gewoon haalde toen ik mijn vader verloren had. Of die onbekende vrouw die na mijn allereerste optreden naar me toe kwam en mij vertelde hoe prachtig ze het vond. En natuurlijk @lesley_photography , die soms meer in mijn bedrijf geloofde dan ik. We hebben het natuurlijk ook gehad over welke hobbels je hebt overwonnen om te staan waar je nu bent. Alle banen die ik heb gehad. En vooral de stap om helemaal als freelancer te gaan werken. De keuzes die ik heb moeten maken. Ontslag nemen bij bedrijven, nee zeggen tegen opdrachten en soms ook afscheid nemen van mensen. Zo kan ik zelfs dankbaar zijn voor de mindere momenten, want daar heb ik juist de mooiste lessen van kunnen leren. Al deze mensen, mooie ervaringen en mindere momenten hebben mij gebracht tot waar ik nu ben. Daar ben ik super dankbaar voor!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kijk jij weleens terug naar waar je vandaan komt? Zo ja, waar ben je trots op? Ben je waar je wilt zijn? Leef jij je dromen? Ik vind het super leuk om jullie verhalen te horen!