Just Brand it - Dream Brand

hoe zorg je dat wat je uistraalt precies past bij jou en je bedrijf?

Je hebt een prachtig bedrijf, maar je weet niet goed hoe je dat naar buiten moet brengen? Branding is key! Een goede uitstraling die perfect weergeeft wie je bent en wat je doet is een must voor een succesvol bedrijf. Ook al is jouw talent nog zo fantastisch, als je dat niet laat zien door middel van vormgeving, foto’s en de juiste teksten. Dan zal niemand dat ooit zien. Ik wil je daarbij helpen. En heb hiervoor een mooi pakket samengesteld, just brand it!

l

Brand identity opdracht

We starten met een brand identity opdracht. Hiermee brengen we goed in kaart wie jij bent, wat je doet en wat jouw unieke werkwijze is. Daarnaast gaan we jouw ideale klant uitschrijven. Zodat we precies weten wie we moeten aanspreken en hoe we ze moeten aanspreken.

Branding VIP dag

Onderdeel van dit pakket is een samenwerkdag op een inspirerende locatie inclusief een heerlijke lunch. Deze dag staat helemaal in het teken van jouw bedrijf. We gaan samenwerken aan jouw branding en marketing. Deze dag kan voorafgaand of aan het einde van het traject gepland worden.

Woord- of Beeldmerk

Je krijgt een uniek, door mij ontworpen woord- of beeldmerk. Deze past precies bij jouw business en straalt echt uit wie jij bent. Ik doe een aantal voorstellen, waarna we samen het gekozen ontwerp gaan finetunen, de juiste kleuren en lettertypes bepalen. Het logo staat in 1 week.

i

Complete huisstijl

Na het ontwerpen van het logo gaan we aan de slag met de doorvertaling in de branding. Wat voor stijlelementen kunnen we toepassen en hoe mogen de lettertypes gebruikt worden, zodat het allemaal 1 lijn blijft. Dit vertalen we door naar social media templates, business card, word template en als BONUS een e-book template t.w.v. 249,- ex. btw. De branding staat in 1 week.

“YVONNE IS PRO-ACTIEF EN FLEXIBEL EN ZE IS ECHT ONMISBAAR GEWORDEN VOOR BREICLUB.NL”

“In Yvonne heb ik eindelijk een grafische partner gevonden die mij en mijn bedrijf begrijpt! Haar grafisch talent zorgt ervoor dat ik mijn boodschap aan mijn klanten op de meest passende manier kan doorgeven. Yvonne is pro-actief en flexibel en ze is echt onmisbaar geworden voor Breiclub.nl. We zullen in de toekomst nog voor vele mooie projecten gaan samenwerken: klein én groot. Bedankt Yvonne!”

Babette Nijhof

Owner, Breiclub.nl

Deze ondernemers gingen ook voor ‘Just brand it’

Bekijk via de logo’s hieronder de Dream Brands die onlangs gelanceerd zijn. Deze branding hebben hebben ze zelf doorgevoerd in hun website of academie. Klik op het logo om de branding op de websites te bekijken.

Let’s chat!

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Of wil je weten of wij een match zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

5 + 6 =

Designed by Dream Brand | Privacy Statement | Algemene voorwaarden