Ik zal nooit beweren dat SEO niets doet voor je business. Het is absoluut slim om je website SEO Proof te maken. Er zijn ook super veel handige, kleine tips die je kunt toepassen om ervoor te zorgen dat je goed gevonden wordt in Google. Maar er leiden meer wegen naar Rome of in dit geval naar mijn website. Want als er een website is die niet echt SEO proof is op dit moment, dan is het de mijne wel… bij de loodgieter thuis lekt het toch ook altijd? 😉 (mijn excuus is te druk met mijn klanten… luxe probleem toch?)

Maar… nu komt het. Ik werd onlangs gebeld door iemand die vertelde dat ze mij gevonden had via google toen ze zocht op salespage. Hoe dat toch kan? Die pagina wordt heel goed bezocht door mijn zichtbaarheid op social media. Google registreert bezoekers en ziet die pagina als waardevol door de traffic die erop komt.

Dus hou rekening met SEO, maar staar je er niet blind op. SEO zorgt voor bezoekers, maar verkoopt je product niet. Je bouwt veel sneller een band met je klanten op door zichtbaar te zijn op social media en door de traffic op je website word je dus ook gevonden in Google.

Maar goed… ondanks dat mijn website nog goed gevonden wordt. Is het wel echt tijd voor een nieuwe website, die iets meer SEO proof is, maar belangrijker… die mij en mijn nieuwe brand nog beter weergeeft! Nieuwsgierig? Houdt mijn social media in de gaten. Want hij komt er nu echt snel aan.