Wie actief is op social media ziet ze regelmatig voorbij komen. Ondernemers die een enorme aantrekkingskracht hebben. Sommigen hebben zelfs een soort fanbase! Wat maakt nou dat zij dat wel hebben en anderen juist niet? Heb je deze succesvolle ondernemers weleens met elkaar vergeleken en gezien wat hun overeenkomsten zijn?

💖 Ze zijn allemaal super zichtbaar online.
Dit is de allerbelangrijkste. Als jij jezelf niet laat zien en je verhaal niet verteld, hoe weten mensen je dan te vinden? Wat jij wilt dat een ander over jou weet, moet je ze zelf vertellen. Dus ga dat doen!

💖 Ze delen heel veel waarde!
Ze zijn niet bezig met verkopen, ze zijn vooral bezig met het helpen van hun doelgroep. Ze delen waardevolle inzichten, waar hun potentiële klanten nu al iets aan hebben. Zo krijgen volgers vertrouwen en zien ze hen als expert.

💖 Ze zijn helemaal zichzelf, ze zijn echt!
Ze delen hun mooie én mindere momenten. Het zijn ook maar gewoon mensen. En door dat te durven delen, maken ze echt verbinding met hun klant. Ze durven een mening te hebben. Ook al betekent dat soms dat ze commentaar over zich heen krijgen. Juist dat is een teken dat je opvalt. Er zijn altijd mensen die het wel of niet met je eens zijn. Maar op die manier zorg je er juist voor dat je je ideale klant aantrekt en de rest afstoot. Zie negatieve reacties als een teken van succes!

 

💖 Ze zetten zichzelf neer als merk. Ze zijn zich bewust van hoe ze overkomen op hun klant. Ze staan voor hun waarden en dragen dat uit. Daarnaast klopt het visuele plaatje daarbij. Door steeds dezelfde waarden uit te dragen, in herkenbare visuele branding zorg je voor een profi uitstraling en dat jij top of mind wordt op dat onderwerp.

Laat je inspireren door deze ondernemers. Ga dit ook doen, op jouw manier met jouw waarden en jouw eigen uitstraling. Dan worden jij en je business zeker een succes!

Wie is jouw inspiratiebron? Ik ben benieuwd!

 

 

 

Wil jij een authentiek brand dat echt past bij jou en je business?

Doe dan mee aan met de training! Omdat jij mijn e-book gedownload hebt profiteer jij van extra veel korting!

van 127,- voor 97,- ex. btw.

GEBRUIK DE KORTINGSCODE: DB30EURO