Een salespage maken… Ik merk dat veel van mijn klanten en connecties daar tegen op zien. Want hoe pak je dat nou aan? Wat is nou de beste manier om jouw ideale klanten te triggeren tot koop van je product of dienst? Het internet staat vol met goede tips & tricks. Maar wat ik daarbij steeds mis is de vormgeving. Een goede tekst en opbouw is belangrijk, maar werkt alleen in combinatie met een goede vormgeving. Ik heb daarom een voorbeeld template ontwikkeld die je erbij kan houden als je gaat schrijven. Handig voor wanneer je zelf je site gaat bouwen, maar ook handig als je hem laat bouwen. Dan weet de webdesigner precies hoe jij het hebben wilt. Je kunt alle 12 stappen gebruiken in
je salespage, maar dat is niet perse nodig. Niet alles leent zich misschien voor jouw product of dienst. Het is wel belangrijk dat je de volgorde aanhoudt. Het template is in 12 simpele stappen opgebouwd. Op het template staan nummers die corresponderen met dit e-book. In dit e-book krijg je wat extra uitleg & tips.
Ik zou zeggen, downloaden het template hieronder! En ga lekker aan de slag. Succes!

GRATIS SALESPAGE TEMPLATE

In 12 simpele stappen de complete opbouw en design tips voor je salespage. Laat je naam en e-mailadres achter ontvang het template direct in je mailbox.

 

DOWNLOAD SALESPAGE TEMPLATE
dit veld niet invullen s.v.p.