Je hoort het overal, deel je waarde en talenten op social media. Geef tips & tricks en klanten zullen zien wat je kan en dan vanzelf naar je toe komen. Ik doe het zelf ook op deze manier. Het werkt voor mij super fijn. Potentiële klanten leren je echt kennen en kiezen dus voor jou op basis van wie je bent. Zo krijg je echt de leukste klanten.

De meeste ondernemers delen vooral waarde via social, maar het is zo belangrijk om deze waarde ook op je website te zetten. Dat is namelijk jouw eigen platform, jouw eigendom. Facebook en Instagram zijn van Mark Zuckerberg en als hij besluit om wat voor reden dan ook te stoppen, het systeem crasht of ze worden gehackt. Dan ben jij al jouw waardevolle content kwijt. Dat wil je niet. En daarnaast ishet plaatsen van relevante content op je website ook nog eens ontzettend goed voor de vindbaarheid in Google. Des te meer reden om het op je website te zetten.

Ik betrap me er zelf nog weleens op dat ik lekker snel een bericht post via Instagram post. En dat ik hem dan vergeet op mijn website te plaatsen… Dus daarom deze tip. Plaats je waardevolle content niet alleen op je social media, maar ook op je website.