Dream Deal - Dream Brand

Jij wilt voor jouw business een uniek merk, dat perfect matcht met jouw stijl, visie en droom?

Jouw droom verdient toch het allerbeste?

Je weet van jezelf dat je een topproduct of dienst hebt. Het is echt goed, maar dat komt niet helemaal lekker uit de verf in je online en offline communicatie-uitingen. Dat is zo zonde… je bent niet de eerste die daarmee worstelt. Ik zie zoveel echte vakmensen die niet goed weten hoe ze kunnen overbrengen hoe waardevol het is wat ze doen.

Wil jij je business nu eens echt goed op de kaart zetten? Van een begrijpelijk marketingconcept dat helemaal klopt tot een volledig uitgewerkte branding, die precies weergeeft wie jij bent en wat je doet. Zodat klanten jou moeiteloos weten te vinden en klant worden bij je.

Ik heb een ‘DREAM DEAL’ pakket ontwikkeld. Een 3 maanden programma waarin we jouw marketingconcept volledig uitdenken, je aanbod super aantrekkelijk neer gaan zetten, we gieten alles in een prachtige, authentieke branding die we doorvertalen naar een matchende website. Daarnaast gaan we aan de slag met unieke content creatie. Je hoeft dan nooit meer na te denken over hoe alles eruit moet zien, je krijgt namelijk een kant & klare branding die je eindeloos toe kunt passen.

Nu al overtuigt dat deze deal je op het lijf geschreven is? Plan een kennismakingsafspraak in mijn agenda en dan gaan we vrijblijvend kijken of we een match zijn.

 Wat levert deze DREAM DEAL je op?

 

 • Een marketingconcept dat jouw ideale klant snapt, waardoor klanten veel sneller ‘JA’  zeggen!
 • Je krijgt veel makkelijker klanten, zónder dat je acquisitie hoeft te doen!
 • Een professionele uitstraling waardoor je hogere prijzen kunt vragen, dus meer inkomsten in dezelfde tijd!
 • Door je eigen unieke branding gaan mensen je herkennen en word jij top of mind binnen jouw branche.
 • Je weet precies hoe je de know like & trust factor gebruikt, dat zorgt dat je klanten aan je bindt en ze jou gaan zien als de expert op jouw vakgebied.
 • Doordat je een kant & klare branding strategie hebt hoef je geen tijd te besteden aan het bedenken daarvan.
 • Een heldere en authentieke website die perfect past bij jou en je business, zodat bezoekers precies vinden wat ze zoeken en klant worden bij je.
 • Nooit meer stress over wat je nu weer voor een beeld moet plaatsen bij je blog of op social. Je krijgt een prachtige database met branded foto’s.

“Met de nieuwe website mochten we in slechts 2 maanden tijd ruim 6650 nieuwe deelnemers ontvangen!”

“Ik kwam bij Yvonne omdat ik een compleet nieuwe website en online academy wilde voor mijn online jaarprogramma de Nederlandse GebarenChallenge. Inclusief nieuwe huisstijl, logo en visitekaartje. In 2017 en 2018 had ik het jaarprogramma gedraaid met een zelfgemaakte website en logo. Bij elkaar schreven in 2 jaar tijd ongeveer 3900 deelnemers zich in. Het programma kreeg daarna een upgrade en daar hoorde ook een nieuwe website én een online academy bij.

Ik kwam bij Yvonne omdat ik eerder haar gratis e-book had gedownload over hoe je een salespage kan maken. Haar stijl van ontwerpen en aanpak sprak me zo aan, dat ik haar een mailtje stuurde. Vanaf dat moment ging het als een trein! De VIP dag bleek een geweldig startpunt voor onze samenwerking. Ik heb in het hele pakket geïnvesteerd omdat ik het belangrijk vond dat Yvonne álle mogelijke informatie aangereikt zou krijgen om voor mij het beste product te ontwerpen. Dat deed ze, en hoe! Van logo, huisstijl, website en online academy.

Het werd mooier dan ik ooit had durven dromen. En, het paste volledig bij mij als persoon en daardoor ook bij mijn bedrijf. Het logo van de GebarenChallenge heeft vele mensen in hun gevoel geraakt omdat ze zich erdoor aangesproken voelden. De website met haar kleuren en creativiteit maakt duizenden mensen blij. De online academy is belachelijk gaaf geworden en we ontvangen dagelijks complimenten van klanten.  Ja duizenden dus, want met deze nieuwe website mochten we in slechts 2 maanden tijd ruim 6650 fantastische nieuwe deelnemers ontvangen! Yvonne, heel veel dank voor de ontzettend fijne en inspirerende samenwerking. Ik gun het heel veel andere ondernemers dat ze met jou mogen werken! ”

Bianca van der Horst | Oprichter GebarenChallenge

Lees wat werken met DREAM BRAND Bianca heeft opgelevert

Wat krijg je concreet?

Een 3 maanden traject waarin je echt alles krijgt wat je nodig hebt om een echte DREAM BRAND te worden. Zodat jouw doelgroep precies zien wie jij bent en wat je voor hen kan betekenen, waardoor ze veel makkelijker klant worden bij je.

Maand 1

We starten met het maken van een kloppend  brandingconcept, een aantrekklijk aanbod en werken dat uit naar jouw eigen authentieke logo en branding.

 • Branding asignment, waarin we jouw business helemaal onder de loep gaan nemen.
 • Logo ontwerp en branding volledig uitgewerkt in 4 huisstijlitems (t.w.v. 1499,- ex. btw)
 • 1 Kick-off op locatie en 1 Pick my Brain call (t.w.v. 297,- ex. btw)
 • Je mag me mailen of appen met vragen

Maand 2

We gaan aan de slag met een pakkende marketing en de doorvertaling naar jouw website.

 • Website ontwerp in WordPress met Divi (t.w.v. 2499,- ex. btw)
 • Branding Fotoshoot (t.w.v. 499,- ex. btw)
 • Branding of referentie video’s t.w.v. 499,- ex. btw)
 • 2 Pick my Brain calls (t.w.v. 198,- ex. btw)
 • Je mag me mailen of appen met vragen

Maand 3

De laatste maand staat helemaal in het teken van het vullen van de website en content creatie en zichtbaarheid. We gaan op zoek naar een manier die past bij jou. Zodat ook dat stuk moeiteloos gaat.

 • 2 Pick my Brain calls (t.w.v. 198,- ex. btw)
 • Content planning & strategie
 • ‘Pick my Brain’ VIP-dag (t.w.v. 999,- ex. btw)
 • Je mag me mailen of appen met vragen

Wat is jouw investering voor de DREAM DEAL?

Dit traject heeft een waarde van ruim 7500,- ex. btw.

Jij betaalt 4999,- ex btw

(Je betaalt in 2 termijnen)

Denk jij dat deze deal je op het lijf geschreven is? Plan een kennismakingsafspraak in mijn agenda en dan gaan we kijken of we een match zijn. Natuurlijk mag je jouw vragen ook eerst mailen naar hello@dreambrand.nl. 

JOUW DROOM VERDIENT TOCH HET ALLERBESTE?

“Don’t dream your life, live your dreams!”