Ik had eerst een ander project voor #designdonderdag voor vandaag, maar die moet even wachten tot volgende week. Want gisteren is de website live gegaan van @marry-inge. Dit is een hele leuke om uit te lichten. Dit design komt namelijk niet volledig van mij. Jullie weten dat ik een passie heb voor ondernemers met mooie doelen, dromen en plannen? Ongeacht of je dus starter bent of al jaren in het ondernemersvak zit.

Marry-Inge is zo’n leuke, startende onderneemster. Zij is super ervaren in het eventvak en gaat daar nu als zelfstandige haar eigen bedrijf in beginnen. Vaak heb je als starter nog niet een enorm budget en kun je niet alles uitbesteden. Je moet dan keuzes maken. Marry-Inge is zelf best handig met computers, dus haar website ging ze zelf oppakken. Met een beetje hulp van goede vriendin @franciskeek kwam ze al een heel eind. Maar ze miste een eigen stijl en Francis verwees haar door naar mij. (Thanks!!)

We hebben samen een ‘Pick my Brain’ VIP dag ingepland. Marry-Inge had zelf al wat pagina’s gemaakt, maar ik kon echt zien aan de verschillende stijlen en kleuren, dat ze nog zoekende was. Dat is dus precies waar deze VIP-dag voor bedoeld is. Samen 1 dag heel hard werken aan jouw marketing en branding. Of het nu website verbeteringen zijn of samen kijken naar een mooie stijl voor de social content.

De ochtend hebben we samen eerst kleuren en lettertypes bepaald, hiermee creëerden we een eigen branding.De middag hebben we besteed aan de basis voor de homepage. Marry-Inge heeft zelf de homepage doorvertaald naar de andere pagina’s. Daarnaast heeft ze ook nog een prachtige fotoshoot gedaan en dat maakt het totaalplaatje echt af.

 

 

 

 

Complimenten voor je werk Marry-Inge! Ik wens je heel veel succes met je business!

Dit is precies waar ik mijn aanbod voor bedacht heb begin dit jaar. Je kan het helemaal zelf doen doormiddel van een website template en video’s. Kom je er zelf niet uit, dan kun je mij een uurtje of een dag (bij)boeken om je te helpen. Wil jij je vooral richten op je eigen business in en wil je het volledig uitbesteden, dan kun je me inhuren voor je volledige website en/of branding. Zo heb ik voor ieder budget een passende aanbod. Dus heb je hulp nodig? Neem gewoon contact op. We kunnen samen kijken wat voor jou bedrijf en jouw budget de juiste oplossing is. Kijk even bij mijn aanbod.