Super bedankt!

Dit is het begin van jouw website!

Je ontvangt een e-mail met een link naar de Online Academie en je inloggegevens. Mocht je niets ontvangen hebben, check dan even je spam. Heb je na 15 minuten nog niets ontvangen, neem contact op met hello@dreambrand.nl

Jij hebt de VIPdag erbij geboekt. Super leuk! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om de planning af te stemmen. Ik heb alvast heel veel zin om samen aan de slag te gaan. 

Terwijl je wacht, lees nog even hieronder door.

.

Wil je de VIPdag optimaal benutten?

Dan heb ik nu iets tofs voor je. Wij hebben namelijk een mooie samenwerking voor hosting met Swooth. Als je de hosting via mij bij hen afneemt zetten zij direct een kopie van de demo versie voor ons klaar. Dat betekent dat we niet zelf eerst WordPress en Divi hoeven te installeren of de pagina’s in te laden.

We starten met een kopie van mijn demo, waar we direct jouw eigen content in kunnen zetten.

Dat scheelt ons super veel tijd, tijd die we weer kunnen besteden aan de marketing en het vullen van jouw website. 

Heb je al hosting en domeinnaam?

Zelfs als je al hosting en een domeinnaam ergens anders hebt, verhuizen zij gratis jouw domeinnaam en eventueel e-mailadres. Helemaal zonder gedoe.. Heb je al een website online en wil je deze actief houden zolang je nog aan de nieuwe bouwt? Dan kun je werken op een tijdelijke omgeving en zetten zij de website live voor je als je helemaal klaar bent.

Klinkt goed toch?

 

Dus wil jij een snelle start en direct goed beginnen met jouw template?  

Wat klanten zeggen

“ De overstap was zo geregeld! Door wat fouten van mijn oude hosting partij gingen er wat dingen mis, maar die hadden ze binnen no time voor me opgelost! Heel persoonlijke service, meedenkend en in makkelijke en begrijpbare taal.”

Romy van den Berg | Romyvandenberg.nl

Wat moet je nu doen?

Het is belangrijk dat je de aankoop op onderstaande manier doet, dan weet je zeker dat het helemaal goed voor je geregeld wordt. 

Koop hosting via de knop hieronder

Zo zien ze bij Swooth dat je via mij komt en dan weten ze dat ze weer een template klaar moeten zetten.

Doorloop de stappen via de website

Vul bij opmerkingen in welk template je hebt gekocht, zodat ze de juiste voor je klaar zetten.

Swooth neemt contact op

Zij nemen contact met je op om alles verder te regelen. Dus heb je een verhuizing of wil je een tijdelijke website, dan kun je dat aangeven.

Is er iets niet duidelijk? 

Neem dan contact op met Rens van Swooth, rens@swooth.nl

Copyright Dream Brand   |   Algemene Voorwaarden   | Privacy verklaring