All By Yourself - Dream Brand

“Als starter voel je je vaak best alleen, je weet niet goed waar je moet beginnen en een groot budget heb je nog niet”

Waarschijnlijk ben jij je bedrijf gestart omdat je een bepaald talent hebt. Bij een bedrijf komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen jouw talent. Maar alles uitbesteden is niet altijd een optie, daar moet je budget voor hebben. Ik wilde voor deze groep ook een oplossing bieden. Dus ik heb verschillende producten ontwikkeld waarmee ik jou op weg help om zelf een perfecte branding of website neer te zetten. Zo heb je voor een betaalbare prijs toch een een mooie branding en/of webiste die bij je bedrijf past. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

online training

Ontwerp je eigen dream brand

Omdat ik begrijp dat niet iedereen het budget heeft om een complete branding te laten ontwikkelen, heb ik een training gemaakt waarin ik jou leer hoe je zelf een karakteristiek woordmerk logo maakt en hoe je een authentieke branding ontwerpt. We gaan aan de slag met lettertypes, kleuren en stijlen. Ook leer ik je hoe je deze branding consistent doorvoert in al je uitingen. Hoe leuk is het dat je kan zeggen dat je je eigen logo en branding hebt gemaakt? Bekijk alle ins & outs over deze training via onderstaande link.

DREAM BRAND templates

Ik geloof niet in one size fits all. Ik geloof in maatwerk. Maar maatwerk is vaak best wel prijzig, dus ik wilde toch iets verzinnen voor mensen voor een kleiner budget. Met exclusief ontworpen designs. Je kan deze designs 1 op 1 gebruiken, maar je kan ze ook helemaal customizen qua kleur, afbeeldingen en lettertypes. Zodat het echt een design wordt wat bij jou past. Bij het template ontvang je handige filmpjes waarin ik je precies uitleg hoe je dit zelf aan kunt passen. Kijk direct of er een leuke voor je bij zit via de link hieronder.

“MIJN NIEUWE WEBSITE IS PRECIES ZOALS IK ME WENSTE, EN VEEL MEER DAN DAT DOOR JOUW IDEEËN EN AANVULLINGEN!”

“Yvonne, bedankt voor het maken van mijn website. Precies zoals ik me wenste, en veel meer dan dat, door jouw ideeën en aanvullingen. Helder, overzichtelijk en tot in de kleinste details perfect uitgevoerd. En ook voor de fijne samenwerking, dat je er nooit moe van werd om nog eens, echt voor de allerlaatste keer, weer iets te veranderen. Ik ben heel erg blij met het resultaat!”

Gonny Albers

Fashion Designer & Owner , Stip Studio

Let’s chat!

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Of wil je weten of wij een match zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

4 + 9 =

Designed by Dream Brand | Privacy Statement | Algemene voorwaarden