About - Dream Brand

“Waar zit jij met je gedachten? Ben je weer lekker aan het dromen?”

Ik was en ben een echte dromer. Als klein meisje al kon ik helemaal verzinken in mijn eigen gedachten. Ik ben op de middelbare school zelfs een keer de klas uitgestuurd, omdat ik volgens de docent zat te dromen…  En ik vind dromen nog steeds heerlijk! Je kan wel zeggen dat dromen de rode draad is van in mijn leven.

Natuurlijk kun je niet alleen maar blijven dromen. Dromen is leuk, maar als je je dromen uit wil laten komen, zul je in actie moeten komen.

Don’t dream your life, live your dreams!

Toen ik 17 was werd ik keihard met beide benen op de grond gezet. Niks dromen… een nachtmerrie! Mijn vader kreeg longkanker en is vrij snel overleden. Hij was pas 51 jaar! Zo oneerlijk. Ik mis hem nog steeds ontzettend. Deze vreselijke gebeurtenis heeft mij wel doen realiseren dat het leven zomaar ineens afgelopen kan zijn. Dat je nu leeft en nu je dromen na moet jagen! Ik hoor zo vaak mensen zeggen, “ik zit mijn tijd wel uit tot mijn pensioen” Of “als ik straks met pensioen ben dan…” Zo zonde, mijn vader heeft zijn pensioen niet gered. Maar ik weet wel dat hij ontzettend heeft genoten van het leven. Prachtige banen gehad, veel uitjes met vrienden en familie, regelmatig op vakantie. Hij genoot echt van het leven en hij deed vooral wat hij leuk vond. Voor mij een mega les. Doe wat jij leuk vindt. Laat je dromen uitkomen en geniet van het leven.

De gebeurtenis met mijn vader is echt mijn motivatie om te doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En niet alleen maar te blijven dromen, maar ze ook echt uit te laten komen!

15 jaar geleden ben ik gestart met de opleiding Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Nadat ik mijn diploma behaald had, wilde ik me verder verdiepen in concepten en heb ik de opleiding Art Direction op JUNIOR* Academie in Amsterdam gedaan en ook mijn diploma behaald. Logisch vervolg voor mij was een baan zoeken. Ik heb verschillende banen gehad, maar kwam vrij snel tot de conclusie dat ik zelf wilde gaan ondernemen. Dat was de beste stap ooit! Die vrijheid geeft mij zo’n goed gevoel. Ik doe echt wat ik leuk vind. Ik bepaal waar, wanneer en met wie. Nu heb ik inmiddels alweer 10 jaar mijn eigen business op het gebied van Branding, Marketing & Design. Daar ben ik ontzettend trots op.

Ik heb dan ook een enorme passie voor mensen die volledig voor hun dromen gaan. Die een talent hebben of een passie en daar hun werk van willen maken.

Met 10 jaar ervaring weet ik dat dat ondernemen soms echt niet makkelijk is. Ik zie vaak dat mensen worstelen met hun branding en marketing. Want wist jij veel dat je als ondernemer ook ineens verstand van dat soort zaken moest hebben! Maar als jij niet weet hoe je jezelf of jouw bedrijf neer moet zetten, wat voor uitstraling erbij hoort en hoe je jouw doelgroep kan bereiken, dan wordt het steeds minder leuk en voor sommige ondernemers zelfs een reden om de handdoek in de ring te gooien.

Dat wil ik voorkomen. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat ondernemers zich kunnen richten op het uit laten komen van hun dromen. Bezig te zijn met hun passie. Ik maak dromen en ideeën visueel en creëer een fantastische brand dat precies past bij wie zij zijn. Daarnaast leer ik ondernemers hoe ze hun doelgroep aan moeten spreken. Dan blijft ondernemen en je dromen najagen wel leuk!

Ps: Je snapt nu ongetwijfeld hoe ik op de naam voor mijn eigen merk ben gekomen… DREAM BRAND!

Liefs Yvonne

 

GET TO KNOW ME FACTS

 • In love with my hubby, Lesley Lagewaard
 • Dol op mijn allerleukste en liefste zoontje Vince
 • Zingen is mijn andere hobby… naast mijn business
 • Dus ook zangeres bij Stereo Heart en Netalsof (klik voor de websites)
 • Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te leren
 • Ben gek op persoonlijke ontwikkeling
 • Ik ben super ambitieus
 • Een hekel aan mensen die zeggen… “ik zit mijn tijd wel uit to mijn pensioen”
 • Hou iets teveel van lekker eten…
 • Breng aardig wat tijd door op Pinterest
 • Ben meer van de creatie dan de afronding (wordt nu uitbesteed)
 • Ik ben een rommelkont die niet van rommel houdt
 • Hou van sparren en anderen mensen motiveren 
 • Ik kan uren dromen en plannen maken voor de toekomst

Lesley

Fotografie & webdevelopment

Lesley heeft een passie voor fotografie. Hij is het beste in mensen fotograferen. Hij ziet wat iemand uniek maakt en weet dat precies in een beeld te vangen. Ongedwongen en sfeervolle lifestyle foto’s. Daarnaast ondersteunt hij mij met het bouwen en inrichten van de WordPress websites.

www.lesleylagewaard.nl

Gemma

Virtueel professional

Gemma is echt een rots in de branding. Zij helpt een creatieve chaoot als ik alles op orde te houden. Ze is gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur in werkzaamheden en de werkomgeving. Geloof mij… iedere ondernemer heeft een Gemma nodig!

www.enjoyorganizing.nl

Nathalie

Dtp’er

Nathalie is een hele goede DTP’er. Zij is ontzettend perfectionisch en heeft oog voor detail. Zij vertaalt mijn designs perfect door in allerlei grafische uitingen. En dat doet ze ook nog eens heel snel. Super fijn om iemand te hebben die met weinig uitleg aan de slag kan en snapt hoe je het als designer bedoeld hebt.

“YVONNE IS CREATIEF, DENKT MEE MET DE ORGANISATIE, IS GESTRUCTUREERD EN MATELOOS ENTHOUSIAST. WAT EEN TOPPER!”

“Voor verschillende opdrachten hebben we Yvonne gevraagd. Zowel aan de creatieve kant als de managing kant hebben we heel veel aan haar gehad. Yvonne heeft alle uitingen voor Ouders van Nu op de Negenmaandenbeurs ontwikkeld en uitgevoerd. Ze kwam zelf met leuke en sprankelende ideeën en kon de huidige huisstijl van Ouders van Nu perfect verweven met de nieuw ontwikkelde concepten. Ook organisatorisch staat ze haar mannetje. Alles is op tijd af en ze komt met dingen waar je zelf niet aan gedacht had. Het aller prettigste aan Yvonne? Altijd enthousiast, altijd bereid om nog iets aan te passen en een heel fijn persoon om mee te schakelen. Echt een hele fijne samenwerking!”

Laura Rietvoort

Product Manager, Ouders van Nu

Let’s chat!

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Of wil je weten of wij een match zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

7 + 9 =

Designed by Dream Brand | Privacy Statement | Algemene voorwaarden