Aanbod - Dream Brand

je hoeft het niet alleen te doen, Samen bereik je zoveel meer!

Iedereen heeft zijn eigen expertise. Jij bent jouw business gestart omdat je een talent hebt of omdat je hele grote passie hebt. Maar hoe breng je dat over op jouw doelgroep, zonder dat je verstand hebt van branding, marketing en/of webdesign? Daarmee kan ik je helpen! Bekijk hieronder de verschillende pakketten en opties waarmee ik je kan helpen. Heb je een andere hulpvraag? Laat onderaan deze pagina even een berichtje achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

DIY of laat het helemaal aan mij over!

Ik heb een passie voor ondernemers die hun dromen najagen. Het maakt niet uit of je net start met je bedrijf of dat je al jaren succesvol bezig bent. Ik snap dat iedereen een ander budget heeft. Daarom bied ik verschillende opties aan. Van een DIY branding training met een kant en klaar template voor je website tot een totaalpakket waarbij ik logo ontwerp, branding, marketing en webdesign volledig uit handen neem. Bekijk hieronder het aanbod.

De perfecte oplossing voor de kleinere budgetten.

 

‘All by yourself’ is het pakket voor de kleinere budgetten. Door middel van handige video’s kun je zelf je eigen brand en/of website maken. Hoe leuk is dat?

Een brand dat precies uitstraalt wie jij bent en wat jij doet.

‘Just brand it’ is het pakket voor de ondernemer die op zoek is naar een unieke branding. Deze branding wordt doorgevoerd in verschillende online & offline uitingen.

een totaalpakket Van branding tot en met de website

 

‘The whole deal’, de naam zegt het al, is het meest complete pakket dat je kunt krijgen. Van totale branding tot en met alle uitingen die je nodig hebt om je te presenteren.

Hoe fijn zou het zijn als je alleen nog werkt met 
klanten waar je blij van wordt? Klinkt te mooi om waar te zijn hè? Dat is het niet! Dit e-book gaat je helpen in kaart te brengen wie je ideale klant is en hoe je dat kan gebruiken om hem of haar ook daadwerkelijk te bereiken. 

Vul je gegevens hiernaast in en ontvang het e-book in je mailbox!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK
dit veld niet invullen s.v.p.

Liever een keertje sparren?

Heb je al een branding en/of website, maar wil je weten of jouw website marketing technisch goed in elkaar zit? Wil je feedback op de opbouw of samen kijken naar hoe we de branding consistenter door kunnen voeren? Dan kunnen we een eenmalige ‘Pick my brain’ call van 1 à 2 uur inplannen. Heb je behoefte aan een uitgebreidere afspraak? Dan kan je de ‘Pick my brain’ VIP-dag boeken. Deze dag staat helemaal in het teken van jouw business. We bespreken jouw website van boven tot onder en/of we gaan jouw huidige branding en content creatie eens helemaal onder de loep nemen. Ik geef je handige tips en tools zodat jij de komende tijd weer vooruit kan. Meer informatie vind je op onderstaande pagina.

Let’s chat!

Loop je ergens tegenaan? En je denkt dat ik je hierbij kan helpen? Of wil je weten of wij een match zijn? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

2 + 2 =

Designed by Dream Brand | Privacy Statement | Algemene voorwaarden